btoy-street-art-stencil-27
V zraku · buzz buzz

Španski ”street art” umetnik BTOY velja že več kot petnajst let za pionirja ulične umetnosti. Ker je njegova umetnost poznana po tem, da vedno navdušuje, verjamemo da vam bo všeč tudi tale projekt, ki je njegovo umetnost popeljal po zidovih celega sveta.

Tako ženstven “street art” projekt je bil s strani španskega umetnika naslovljen pod imenom ”Identity” oz. Identiteta. Kot ste lahko že predvidevali je bil projekt posvečen v poklon znanim in tudi tistim manj znanim, a vseeno zelo pomembnim ženskim ikonam z veliko prisotnostjo. BTOY je v svojem projektu zajel podobe žensk tako iz popularne kulture, glasbe, filma in stripov, kot tudi iz politike ter drugih pomembnih zgodovinskih prelomnic, ki so na svoj način prispevale k ustvarjanju družbe kot jo poznamo danes. Vsaka ikoniča podoba predstavlja moč žensk na raznolikih področjih, ki so v sodobnem svetu postale družbene in kulturne ikone.
V galeriji si lahko ogledate serijo barvitih portretov.

Odpri galerijo

cover Moderni vintage kolaži Eugenie Loli Divorce Divorce! The Game: igra s kartami, kjer ločitev še nikoli ni bila tako zabavna Tega močni pari, ki se imajo zelo, zelo radi, nikoli ne počnejo Tega močni pari, ki se imajo zelo, zelo radi, nikoli ne počnejo 12421321 Kaj v resnici pomenijo tvoji emoji · ·