čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje harryja potterja
V zraku · buzz buzz

Če so vam všeč precizno izdelani minimalistični tatuji oziroma minimalistične tetovaže na zapestju, prstih, rokah in stopalih ter ste poleg tega še oboževalci knjižnega (in filmskega) junaka Harryja Potterja, potem so ti tatuji za vas kot naročeni. Poglejte si izbor čudovitih tatujev za ljubitelje Harryja Potterja.

Nekoč moda in osebni izraz motoristov in zapornikov, danes moda in osebni izraz vzgojiteljic v vrtcu, mamic, hipsterjev in še bi lahko naštevali. Tatuji že dolgo nimajo več tistega grobega, mačističnega pridiha (no, vsaj nujno ni) in to dokazujejo tudi tatuji za ljubitelje knjižnega in filmskega junaka Harryja Potterja. Trendi tetoviranja se namreč že lep čas odmikajo od tradicionalnih velikih in izjemno barvitih tatujev, ki jih med drugim nadomeščajo drobni oz. miniaturni tatuji, ki so precej bolj nevsiljivi, a ravno tako, če ne še bolje, izpolnjujejo svojo estetsko nalogo. Tukaj so čudoviti tatuji za vse oboževalce Harryja Potterja, ki vas bodo preprosto navdušili!

PREBERITE ŠE: Podprsni tatu – tatuji pod prsmi, zaradi katerih teh sploh ne boste opazili!

Galerija – čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje Harryja Potterja

Čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje Harryja PotterjaOdpri galerijo

funny-snowmen-play-in-the-snow-hd-white-winter-wallpaper-2880x1800 Genialni snežaki, ki jih letošnjo zimo moraš narediti Temu se moški ne morejo upreti: ključne lastnosti privlačnih žensk Temu se moški ne morejo upreti: ključne lastnosti privlačnih žensk Letenje z dronom. Letenje z dronom – kaj ti bodo severni jeleni, če imaš dron? Sahara v belem Sahara dočakala prvo pošiljko snega po 37 letih in šele drugo v zgodovini! · · · ·