Posnetki živali v Bocvani
V zraku · buzz buzz

Zack Seckler je v galeriji Robin Ryce v New Yorku, priredil dih jemajočo razstavo čudovitih zračnih posnetkov, ki so nastali v Bocvani.

Broooklynški fotograf Zack Seckler je čudovite fotografije živali posnel v rajski divjini Bocvane. Da bi lahko posnel fotografije neokrnjene narave iz  neobičajne perspektive, je upotrabil ultra lahko letalo z izurjenim pilotom, saj je letalo letelo na približno 150 metrih višine,  kar je veliko nižje kot običajno. Po Secklerjevih besedah je bila izkušnja sublimna, počutil se je, kot da drsi po čudoviti prostrani sliki in po želji poteguje poteze s čopičem. Ta občutek je izvrstno ujel tudi v fotografije. Fotograf še dodaja, da ge je izkušnja preletavanja 30 metrov nad živalmi za vedno zaznamovala. Ob veličastni naravi se je počutil ponižen.

Posnetki živali v BocvaniOdpri galerijo
1489997 Spektakularni prizori izbruha vulkana v Čilu Plaža na Maldivih Plaža na Maldivih ali zvezdnato nebo? n79vtpns-1390233073 Prva polarna medvedka, ki sta prvič odprla oči pred kamero Axe - Make Love not War Axe oglas za mir in ljubezen · · ·