Curtiss Motorcycles Hades: to motorno kolo ima obliko revolverja
Utrip mesta · mobilno

Pri Curtiss Motorcycles pridno dopolnjujejo ponudbo električnih motornih koles O–blikovalec JT Nesbitt je znova presenetil, tokrat z motornim kolesom Curtiss Motorcycles Hades, ki z obliko spominja na revolver.

Curtiss Motorcycle Hades je električno motorno kolo, ki je s svojim sedežem, zadnjim vzmetenjem in baterijami, zelo podobno revolverju. Zadnje vzmetenje nas spominja na udarno iglo revolverja, paket baterij pa na kroglo v bobnu tega orožja.

Zaradi baterije s kapaciteto 16,8 kWh in elektromotorja z močjo 162 kW (220 KM) se pri pospeševanju dobesedno izstreli z mesta kot krogla iz revolverja – in ta fantastična zasnova izhaja iz ideje, da bi večina oblikovanih delov imela več funkcij, ne zgoljeene. Posledično so s tem poskrbeli za zmanjšanje teže in povečanje zmogljivost.

V sami silhueti motornega kolesa lahko opazimo veliko odprtin, motorno kolo pa bi lahko opisali kot izraz minimalizma na dveh kolesih.
Curtiss Motorcycles Hades bo na voljo v letu 2020, stal pa bo približno 67.000 evrov.

Galerija: Curtiss Motorcycles Hades

Curtiss Motorcycles HadesOdpri galerijo

2020 Chevrolet Corvette Stingray Chevrolet Corvette Stingray Coupe C8: ameriške sanje o superkategorji cover-lotus-evija Lotus Evija: hiperavtomobil s skoraj 2000 električnih konjev Generated by pixel @ 2019-07-11T05:45:00.040276 Curtiss Zeus Radial V8: električni poklon mogočnemu V8-motorju 4. generacija koles BMW: da boste v stilu tudi kolesarili 4. generacija koles BMW: da boste v stilu tudi kolesarili ·