Nohti okrašeni z rastlinami.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Če vam nohti cvetijo, to ni dober znak. To pa ne velja za nohte Roz Borg. Avstralka, ki je izumila že številne modne načine (prstani, podvezice, krone ipd.), kako nositi rastline, je prišla tudi na idejo cvetočih nohtov iz pravih rastlin. Oglejte si najbolj naravno in hkrati nenavadno manikiro na svetu.

Nega rok in nohtov je pomemben del osebne urejenosti in oblika osebnega izraza. Da avstralska umetnica Roz Borg obožuje rastline in naravno, je vidno na kilometre. Redno se poigrava s kombiniranjem rastlin in mode, nazadnje je tako z rastlinami okrasila svoje nohte. Točneje je nanje namesto laka za nohte z rastlinskim lepilom prilepila sončnice (sukulente), debelolistne in sila nezahtevne rastline, ki so izjemno popularne med blogerkami.

PREBERITE ŠE: Passionflower: nakit iz rastlin, ki rastejo med nošenjem

Morda tako okrašeni nohti niso ravno priročni, a za kakšno posebno priložnost bi prav prišli. In še ena dobra lastnost. Sončnice lahko po uporabi ‘presadite’ in jih tako z nohtov prestavite na polico ali mizo.

Galerija – manikira iz rastlin:

Nohti, okrašeni z rastlinami.Odpri galerijo

Povprečna Američanka leta 2016 Tako je leta 2016 videti povprečna Američanka – namig: ni takšna kot iz videospota kako pospešiti metabolizem Kako uspešno pospešiti metabolizem? Khoudia Diop Khoudia Diop: senzacija Instagrama z vranje črno poltjo, ki spreminja lepotne ideale kako lahko jabolka pomagajo pri izgubi teže Kako lahko jabolka pomagajo pri izgubi teže? · ·