viski
Utrip mesta · svet po moško

Nič ne popestri prazničnega vzdušja, kot kapljica žlahtne pijače. Vsi imamo vsaj enega prijatelja, ki bi se s tem strinjal. Ali je ta oseba ljubitelj alkoholnih pijač, poznavalec vin ali le reden pivec piva, se bo prav gotovo razveselil enega izmed teh nenavadnih daril, ki jih ponuja internet.

Za vse ljubitelje koktajlov bo to čudovito darilo, saj je težko najti te sestavine na enem mestu, so pa osnova marsikaterega recepta. okusi vključujejo: breskev, pomaranča, grenivka, limona, meta in star okus grenčice Aromatic. Na Amazon za 30€.

Ta pištola prinaša povsem nov pomen pitja alkohola v obliki »shooterjev«. Odlična zabava za vse ljudi, saj prinaša obilo zabave in nešteto iger. Pištola lahko zadrži 1,5 dcl vaše najljubše pijače, ki jo v potokih izstrelite v usta žrtve. Vendar vas opozarjamo, da še niso izumili neprebojnega jopiča za tako vrsto izstrelkov. Prodaja Barproducts.com za 14€.

Ste kdaj spili kakšno pijačo preveč in niste prepričani, če bo to dovolj za kazen? BACtrack Mobile Breathalyzer vam bo pomagal. Napravica se poveže z vašim pametnim telefonom, ki podpira iOS ali Android, ter vam na zaslonu prikaže magično številko. Nudi možnost shranjevanja podatkov, beleženja pijač, zapiskov in tudi slika med pihanjem. Rezultat so neprecenljive fotografije, ki bi dosegle objavo na marsikaterem portalu za zabavo. Amazon za 111€.

Ni lepšega kot ohlajeno pivo iz nahrbtnika ali še vedno toplo kuhano vino. Če ste takega mnenja, potem je Hydro Flask primerno darilo za vas. Flaška ima vakuumsko dvojno steno in lahko zaradi tega zadrži temperaturo piva in hladne vode do 24 ur ter toplo kuhano vino ali čaj do 12 ur. Narejena iz nerjavečega jekla ter na videz in otip prijetna prašno barvana mat zunanjost, dajeta občutek neuničljivosti in varnosti vaše pijače. Amazon za 33€.

Za vse ljubitelje viskija in znastveno-fantastičnih filmov je na voljo nepozabni set dveh kozarcev iz filma Blade Runner, iz katerih je pil Rick Deckard leta 1982. Vendar pa ti kozarci niso le replika rekvizita uporabljenega v kultnem filmu. So ročno narejeni kristalni kozarci, ki jih je s tehniko pihanja ustvaril italijanski oblikovalec Arnolfo di Cambio. Unikatna kvadratna oblika z diagonalno odrezanimi koti, bo navdušila marsikaterega prijatelja, sploh ko bo izvedel slavno zgodbo, ki se skriva za kozarci. Na strani Firebox za 114€.

papirnati-avioni Paprinati avion, ki ga lahko upravljate z napravo – PowerUp 3.0 Gumifrača Gumifrača gta Najbolj gledani YouTube posnetki s področja računalniških iger kartica preživetja Kartica preživetja z rezilom, odpiračem in kompasom v velikosti denarnice · ·