Najboljša darila za ljubitelje vina 2019: so poceni, a imajo močan pomen
V zraku · buzz buzz

Najboljša darila za ljubitelje vina si boste morali začeti ogledovati že zdaj, če veste, da imate prijatelje ali sorodnike, ki so vsako leto na trgatvi glavni in slavijo martinovanje, kot da je njihov drugi rojstni dan. Malce smo pobrskali in to so trenutno najboljša darila za ljubitelje vina, ki vam ne bodo oskubila denarnice.

Vsi poznamo vsaj eno osebo, ki komaj čaka, da bo tudi danes odprla steklenico vina in popila kozarček kakovostne kapljice. To niso ljudje, ki bi se z vinom nacejali, ampak v njem uživajo kot v pravi gurmanski izkušnji. Ne glede na to, ali imate v svoji družbi enologe ali ljudi, ki le uživajo v okušanju vina, bi se spodobilo, da jim letos privoščite najboljša darila za ljubitelje vina 2019.

Trgatev, martinovanje, rojstni dnevi, božični prazniki … razlogov za slavljenje je nešteto, zato brez pomislekov začnite že zdaj nakupovati najboljša darila za ljubitelje vina 2019, ker z njimi ne boste zgrešili. V nadaljevanju smo zbrali cenovno ugodna darila, ki si jih lahko vsak privošči, imajo pa močan pomen – nasmeh, ki ga boste videli na obrazih obdarovancev, je neprecenljiv.

Najboljša darila za ljubitelje vina 2019:

Personalizirani označevalci za vinske kozarce

Pogosto zgodi, da pozabimo iz katerega kozarca sploh pijemo – težavo lahko rešite z označevalci za vinske kozarce, ki jih naredite po naročilu. Spomnite se, kaj osebi, ki ljubi vino, veliko šteje v življenju, in naročite naj to odtisnejo na majhne obeske. Rešili boste zagato, hkrati pa boste osrečili obdarovanca.

Personalizirani zamašek za shranjevanje vina

Zamašek za shranjevanje vina je glavni kuhinjski pripomoček ljubiteljev vina – če jim priskrbite takšnega, ki je označen z začetnico njihovega imena, bodo steklenico še bolj občudovati, ker jo krasi začetnica njihovega imena ( :P ).

Sveča z vonjem vina Chardonnay

Jesen je tisti čas, ko sveče postanejo naši najboljši prijatelji. In če dišijo po vinu, ste sploh zadeli v tarčo. Če poznate osebo, ki ji podivjajo hormoni sreče ob vonju vina, ji privoščite kakovostno ročno narejeno svečo, ki diši po Chardonnayu. Sveča je narejena iz sojinega voska, vsebuje visoko koncentracijo naravnih olj in gori do 40 ur.

Dnevnik za ljubitelje vina Moleskine

Ne glede na to, ali je oseba odličen poznavalec vina ali ga rada zmerno uživa, je dnevnik odličen prostor, kamor lahko zapiše svoje misli, povezane z vinom.
Svojo strast lahko zlije na 400 straneh, kjer najde tudi nasvete za izboljšanje somelierskih sposobnosti, šest poglavij pa omogoča, da pozornost usmeri na različne vrste vina, okuse, videz in še veliko več.

Posoda za hlajenje vina

Nima smisla razpravljati o tem, da je pitje toplega vina kriminal, zato presenetite svoje najdražje s posodo za hlajenje vina iz marmorja, ki svojo nalogo opravlja dobesedno v stilu (saj veste, da je obsesija z marmorjem še zmeraj aktualna). Marmor kot tak  ima hladilne učinke, zato je dovolj le, če steklenico postavite v posodo in počakate nekaj minut, da je vino nared. Posodo lahko uporabite tudi kot vazo.

Držalo za vinske zamaške

Nekateri ljudje zbirajo vinsko pluto, saj je ta lahko zanimiv dodatek v domu, kasneje, ko se je naveličajo, pa jo tudi reciklirajo in tako varujejo okolje. Če imate v bližini okolju prijazne ljudi, je takšno darilo odlično! Okvir lahko služi kot prijeten spomin na mizi ali steni.

7 razlogov, zakaj je delo od doma BOLJŠE, kot ste si mislili 7 razlogov, zakaj je delo od doma boljše, kot ste si mislili! shutterstock_231951232 Najuspešnejši šolski sistemi na svetu: tega se lahko iz njih naučimo Burning Man 2019: 10+ fotografij z najbolj norega festivala na svetu Burning Man 2019: 10+ fotografij z najbolj norega festivala na svetu Plastic ocean project: 24portretov na dnu oceana, ki ti bodo dali misliti Plastic ocean project: 24 portretov “na dnu oceana”, ki nam dajo misliti · ·