DATORBOX – igričarski računalnik retro videza
V zraku · tehnologija

Včasih je ‘strup res v malih flaškah’! Vsaj za Datorbox lahko to trdimo, sicer nam bodo pa po prvem srečanju igričarji vedeli kaj več povedati. Če imate za povrhu vsega še šibko točko za retro videz, vas bo pa tale igričarski računalnik popolnoma obnorel.

Datorbox v sebi skriva procesor Intel Core i5 oz. i7 ter grafično procesno enoto Nvidia GTX 1060.

Skupaj omogočata igranje v 4K- in VT-tehniki. Različica s procesorjem i5 ima 128 GB, i7 pa 256 GB SSD, velikost pomnilnika pa je pri obeh 8 GB. Škatlica meri zgolj 31 x 24 x 7 cm in je oblečena v leseno ohišje, ki pripomore k še tišjemu delovanju. Kot se za ta tehnološki čas spodobi, računalnik krasita tudi Bluetooth ter Wi-Fi. Na gornjem delu ohišja se nahaja Saturnov ventilator, ki skrbi za odlično hlajenje, na prednji strani pa se na ogled postavljajo majhne žarnice, ki ob delovanju zasvetijo. Računalnikov Datorbox so v švedskem podjetju Love Hulten naredili le 50.

Kot rečeno, izbirate lahko med dvema različicama, cenejša stane 2.099, dražja pa 2.399 evrov. Za nameček lahko za dodatnih 59 evrov naročite še barvo po svojem okusu.

Galerija – DATORBOX: igričarski računalnik retro videza

DATORBOX – igričarski računalnik retro videzaOdpri galerijo
cover-beolab-50 B&O BeoLab 50: mokre sanje vsakega avdiofila 3D-tiskalnik za vašo pisarno MOD-t: 3D-tiskalnik za vašo pisarno Cover-oblak Pozor, v vaši sobi je oblačno! shutterstock_615321398 Kdo je bolj samovšečen?! So razkrili selfiji! ·