new
V zraku · trend

David Beckham je gostil ekskluzivno zabavo ob bazenu na strehi, ki je bila namenjena predstavitvi nove kolekcije kopalk David Beckham za H&M. Gostje, med katerimi so bili tudi Ellie Goulding, Liam Payne in Niall Horan iz zasedbe One Direction ter Aaron Paul so se zabavali na luksuzni zabavi v vzhodnem delu Londona.

Vse od predstavitve leta 2012 se je kolekcija vsako sezono dopolnjevala z novimi slogi, materiali in vzorci. Nadaljnji naravni razvoj predstavlja dodatna kolekcija modnih in funkcionalnih kopalk.

Tako kot pri kolekcijah David Beckham Bodywear je tudi pri kolekciji kopalk poudarek na krojih, učinkovitosti in udobju, ki ponuja svežo posodobitev klasičnega moškega sloga. Nov izbor daljših, kratkih in oprijetih kopalk bo v izbranih trgovinah na voljo od četrtka, 22. maja 2014.

Več fotografij luksuzne zabave si oglejte v galeriji

David BeckmanOdpri galerijo
cover Nove linije očal Ray Ban 3b5928e610c34c94afd5ab467c32dd25 Bajaboard2 – električna rolka prihodnosti as_skate_vanssw_2048 Kolekcija Star Wars x Vans lokai_clear_flat_ Zapestnica Lokai iz elementov najvišje in najnižje točke sveta · ·