Untitled collage (1)
V zraku · dizajn

V naslednjem letu na filmska platna prihaja že 9. epizoda Vojne zvezd. Nanjo bo torej treba počakati še nekaj časa, največji navdušenci pa lahko poskrbijo, da bo že letošnje poletje v znamenju priljubljene serije filmov.

Podjetje Monster Factory je predstavilo šotor, ki je kot nalašč za ljubitelje Vojne zvezd. Svoj novi izdelek so poimenovali Death Star, kakor se imenujejo tudi številne vesoljske postaje in superorožja v daljni galaksiji.

Bivališče, ki je izdelano iz kakovostnega poliestra Oxford, je namenjeno trem osebam. Njegova uporaba je zelo preprosta, saj ga je zahvaljujoč sistemu fast-click mogoče sestaviti v manj kot 60 minutah. Prejmete ga v posebni nosilni vreči, ki tehta 8 kg. V višino meri 115 cm, njegov premer pa je 230 cm.

V notranjosti šotora, ki uporabnike prav tako ščiti pred žuželkami, najdemo več žepov. Slednji so namenjeni shranjevanju različnih predmetov.

Death Star je kupcem že na voljo. Dobite ga lahko v spletnih trgovinah Monster Factory in TheFowndry. Zanj je treba odšteti 285 evrov.

Galerija – Šotor Death Star

Death StarOdpri galerijo
pool2 To je bazen tega poletja ezgif.com-webp-to-jpg (13) Wingdo: nahrbtnik in sedež v enem dims TIME ustvaril naslovnico z 958 droni KarTent Na glasbeni festival letos vzemi ta šotor · ·