Najmočnejša premium kava na svetu
Utrip mesta · kulinarika

Nakup kave Death Wish Coffee pospremi opozorilo, da lahko napitek škoduje zdravju, kot tudi zagotovilo za vračilo denarja – si jo upaš poskusiti?

Nad kavo navdušeni Newyorčan Mike Brown trdi, da je izumil najmočnejšo kavo na svetu Death Wish Coffee, ki naj bi vsebovala kar 200 odstotkov več kofeina kot običajna kava.

Mike se je ideje domislil po šestih letih vodenja svoje kavarne, med katerim je opazil, da gostje v lokal velikokrat pridejo z željo po močnejši kavi. Njegova ponudba je v vseh teh letih zajemala vrhunsko kavo, ki na žalost ni vsebovala največ kofeina. Da bi ustregel svojim strankam, je Mike izumil Death Wish Coffee – organsko aromatično kavo z močno vsebnostjo kofeina, ki zadosti željam še tako zahtevnega ljubitelja kave.

Domnevno je tako močna, da lahko večja količina ogroža zdravje! Kavo Death Wish Coffee lahko kupiš na spletnem mestu Amazon.

Galerija: Death Wish Coffee

Najmočnejša premium kava na svetuOdpri galerijo
A22T1838 10 najboljših restavracij na svetu v letu 2015 Voda z okusom Kako pripravimo osvežujočo sadno vodo? Je drago vino res boljše od poceni vina? Eksperiment: Je drago vino res boljše od poceni vina? Odgovor vas bo presenetil! Burger iz oslovega mesa v Pekingu (levo) in morski ježek v Tokiu (desno). Najbolj kul ulična hrana na svetu