Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti
V zraku · buzz buzz

Ko se poletje bliža koncu, marsikdo občuti težo melanholije in žalosti. Težko pričakovana potovanja, zabave in mirne ure branja in počitka so za nami. Menjava letnega časa obljublja med drugim neizogiben hlad in dež. Vendar pa so med nami vedno posamezniki, ki se jeseni neskončno veselijo. V njej vidijo lepoto in veselje, ki je drugim le uganka. Kakšni so ti ljudje? Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti.

Večina ljudi hrepeni po poletju in je žalostna, ko se je treba posloviti od toplih sončnih žarkov. Drugi ljudje pa komaj čakajo na jesen. Dekleta, ki ljubijo jesen, imajo teh 7 lastnosti.

Ne zamerijo

Dekleta, ki ljubijo jesen, ne zamerijo ljudem za njihove napake. Znajo biti sicer jezna in ostra, vendar tega ne vlečejo v nedogled. Ne bojijo se postaviti zase ter tudi svojim prijateljem jasno povejo, kaj jih moti ali zaboli. Potem pa odpustijo, se pobotajo in dalje uživajo življenje.

Rade imajo spremembe

Jesen je letni čas sprememb. Vreme je muhasto, drevesa pa spreminjajo svoje barve kot za stavo. Tudi jesenska dekleta imajo rada spremembe. Navdihujejo jih z novimi idejami in občutkom svobode. Rada spremenijo postavitev v svojem stanovanju ali pa odpotujejo v neznane kraje.

Ne naredijo nič, česar nočejo

Dekleta, ki obožujejo jesen, znajo biti samosvoja. To pomeni tudi to, da ne bodo naredila ničesar, česar nočejo narediti. Tudi če bo vsa njihova okolica pritiskala nanje, bodo ostala zvesta sebi.

Imajo zlato srce

Ta dekleta so polna empatije in sočutja. Znajo prisluhniti in bodo vedno pomagala sočloveku v stiski. Hitro se znajo povezati z drugimi in so zato obdana z velikim številom pravih prijateljev.

Srečo najdejo v majhnih stvareh

Jesenska dekleta znajo najti pravo srečo tudi v majhnih stvareh. Sladkorna pena, majhna muca ob cesti, pismo od prijateljice, spokojna jasna noč z zvezdnatim nebom … Vse to štejejo za pravo bogastvo.

Vidijo širšo sliko

Dekleta, ki ljubijo jesen, sicer cenijo majhne stvari, vendar pa so fokusirana na veliko sliko. Zase imajo cilje, ki jih nameravajo izpolniti. Znajo se odpovedati stvarem v sedanjosti za boljšo prihodnost.

Ne pustijo se sovraštvu

Jesenska dekleta vidijo svet v pisanih barvah. Življenje je zanje tako lepo in polno priložnosti, da za sovraštvo preprosto ni časa. Za ljudi, ki jih ne marajo, se preprosto ne zanimajo, tiste stvari, ki gredo njim samim v nos, pa prav tako odrežejo iz svojega življenja.

PREBERITE ŠE: 10 evropskih destinacij, ki so posebej čudovite prav jeseni


lucas-lenzi-573687-unsplash 3 preprosti načini, kako pokazati resnično hvaležnost Po zaslugi te vojaške tehnike boste zaspali v dveh minutah. Po zaslugi te vojaške tehnike boste zaspali v dveh minutah adult-2449725_1920 Kako se spopasti s 4 vrstami šefov? Katera pesem Beyoncé te opisuje glede na tvoje astrološko znamenje? Katera pesem Beyoncé te opisuje glede na tvoje astrološko znamenje? · ·