Lep prtič, spet s snežinko. Za velik učinek potrebujete zgolj to.
Utrip mesta · dom

Božična in silvestrska večerja sta zares posebni priložnosti z našimi najdražjimi. Naj o tem priča tudi dekoracija božične in silvestrske mize. Pripravili smo vam res lepe predloge za preproste in poceni svečane pogrinjke.

Za dekoracijo božične in silvestrske mize vam resnično ni treba zapraviti gore denarja. Pogrinjki pri božični in silvestrski večerji so lahko naravnost čudoviti s temi povsem preprostimi triki, predstavljenimi v spodnji galeriji, za katere imate verjetno že prav vse doma. Samo pobrskati je treba po škatlah, v katerih hranite božično okrasje, po predalih, kjer se skrivajo prtiči, in se odpraviti v naravo, ki ponuja izobilje naravnih okrasnih elementov.

Kaj potrebujete za praznično dekoracijo mize?

Odpravite se na lov za storži in vejicami iglavcev, pravočasno posušite pomaranče, izbrskajte trakove za ovijanje daril, pa mašne, zvezde, figure drevesc in okrasne bunkice pa bo miza čudovito pogrnjena. Preostane vam le še to, da pogledate najdražje v oči, jim voščite vesel božič in se jim zahvalite za vse lepo v minulem letu. Pa dober tek!

Galerija: čudovite, preproste in poceni ideje za dekoracijo božične in silvestrske mize

Bel ptrič, zlata mašnica in modre buknice – čudovita kombinacija!Odpri galerijo

Erotične ilustracije za odrasle Erotično pobarvanko za odrasle zdaj ponuja tudi Pornhub smartduvet postelja ki se pospravi kar sama Smartduvet: postelja, ki se postelje kar sama! Infinite Galaxy Puzzle - sestavljanka, ki je pozna konca Infinite Galaxy Puzzle: puzzle, ki jih ne moremo sestaviti do konca home-alone-filthy-animal-scene-opener 15 trikov, ki bodo naredili ta božič nepozaben · · · ·