Svetilke s podpisom Christiana Lacroixa
Utrip mesta · dom

Oddelek za dom modne hiše Christian Lacroix je združil ustvarjalne moči s strokovnjaki na področju razsvetljave, podjetjem Forestier, in ustvaril kolekcijo svetilk, ki jih krasijo grafični potiski tropskih rož in prepletene praproti.

Modna hiša Christian Lacroix s svojim novim proizvodom v naše domove prinaša svetlobo in vedrino. Dekorativne svetilke za dom, pri snovanju in izdelavi katerih jim je na pomoč priskočilo podjetje Forestier, saj sta se podjetji odločili združiti svoje ustvarjalne moči in znanje, so kot nalašč za vse, ki obožujejo prečiščenost s pridihom glamurja. Kolekcijo svetil, ki jo krasijo cvetlični motivi, sestavljajo štirje različni modeli svetilk: lestenec ‘Frondaison’, namizna svetilka ‘Jeune Pousse’ in stenska in talna svetilka ‘Branchages Arbusto’.

PREBERITE ŠE: Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner

Svetilke s podpisom Christiana LacroixaOdpri galerijo
Kako ohladiti prostor brez klime? Kako ohladimo prostor brez klime? Večnamenski kos pohištva, ki sliši na ime Cell. Cell – nenavaden hibridni kos pohištva v obliki celice SUNPlace - kuhinja/žar na povečevalno steklo SUNPlace – solarni žar, ki za peko namesto oglja uporablja sončne žarke Kolekcija Weaver za vse, ki radi pijejo čaj Weaver: Edinstvena kolekcija pripomočkov za pitje čaja, ki jih je navdihnila tradicija · ·