Del telesa, ki ga med kopanjem najprej umijete, pove nekaj tudi o vaši osebnosti,
V zraku · buzz buzz

Tolstoj je nekoč dejal, da je naše telo stroj za življenje – je tempelj, v katerem se skrivajo naša osebnost, misli, čustva in vse ostalo, kar določi, kdo smo. Starodavne kulture so verjelie, da vsak del telesa predstavlja nekaj, kar nam je najbolj sveto. In kaj o tebi pove tvoje telo?

Starodavne kulture so verjele, da delovanje našega telesa predstavlja našo osebnost. Ta pa naj bi se najbolj nazorno pokazala med kopanjem. Med to dejavnostjo podzavestno dajemo prednost določenim delom telesa, za katere menimo, da so najpomembnejša. Ta del telesa naj bi bil za nas najbolj svet. Kateri je tvoj?

To o tebi pove del telesa, ki ga med tuširanjem najprej umiješ:

Stopala

Za stopala naj bi veljalo, da so energetsko bogata. Stopala so simbol popolnosti in ponižnosti. Ljudje, ki prvo umijejo ta del telesa, naj bi bili zelo zaskrbljeni glede pravic vseh živih bitij. Živijo v sožitju z naravo in jim dobro počutje predstavlja veliko.

Mednožje

Verjetno si predstavljaš, da je umivanje mednožja povezano s spolnostjo, a resnica je drugačna. Če najprej umiješ ta del telesa, naj bi bila zadržana in sramežljiva pseba. Ljudje potrebujejo veliko časa, da te spoznajo. Zelo naj bi bil/-a tudi občutljiv/-a.

Okončine

Tisti ljudje, ki najprej umijejo roke ali noge, naj bi v svoji osebnosti skrivali značilnosti nomadov. Okončine so tisto, kar nam omogoča premikanje v našem fizičnem prostoru. Takšne osebe naj bi cenile brezskrbnost in mir. Veliko naj bi razmišljali tudi o mističnih in oddaljenih krajih.

Prsni koš

Prsni koš predstavlja center tvojega telesa, saj se tam nahajajo vitalni organi, kot so srce in pljuča. Udobno se počutiš v svoji koži. Bil/-a naj bi samozavestna in neodvisna oseba. Drugi te opisujejo kot alfa osebnost. Ceniš življenje in si ponosen/-na nase.

Hrbet

Hrbtenica je sinonim za zavest in energijo. Prav ona je steber življenja, skozi katerega poteka živčni sistem, ki podpira vsako vašo misel in gibanje. Če najprej umijete ta del telesa, ste verjetno preudarni. Dobro razmislite o stvareh, preden se jih lotite, ljudje pa težko dobijo vaše zaupanje. Bili naj bi tudi osamljeni, a vas to ne moti, ker imate raje samoto kot druženje.

Dlani

Roke so simbol telesne in duševne moči. Če prvo umiješ ta del telesa, si zelo solidarna in enotna oseba. Neustrašna/-en si. Ljudje te imajo radi ali te pač sovražijo. Objektivna in realna oseba si, zato stojiš za tem, kar misliš, da je pravilno.

Obraz

Obraz je področje, na katerem so tvoji čuti – vonj, vid, dotik, okus in sluh. Če prvo umiješ obraz, to pomeni, da te vedno skrbi, kako tezaznavajo drugi ljudje. Zelo hitro se ujeziš, kar ti povzroča dodaten stres in zadrego. Težko preneseš kritiko.

Pazduha

Umivanje pazduhe naj bi bilo povezano z zvestobo in zanesljivostjo. Vedno stojite ob strani svojim prijateljem, tudi če ti to dejanje škodi. Kljub temu, da si prijazen/-na, imaš svoje meje. Ko te nekdo izda, z njim zaključiš za vase čase.

Vrat in ramena

Nosiš težko breme, ker nenehno želiš biti konkurenčen/-na. Če drugi dosežejo oblake, ti moraš doseči tudi Luno. Ne zadovoljiš se z majhnim. Vedno si pripravljen/-a za borbo. ‘Trdo delo’ je tvoj moto.

Glava

Glava je sinonim za ukazovanje. Če najprej umiješ ta del telesa, naj bi bila organiziranamočna in razumna oseba. Želiš, da je vse tako, kot mora biti. Lastnost, s katero se lahko pohvališ, je tvoja sposobnost upravljanja.


shutterstock_324699287 10+ dejstev, v katera smo slepo verjeli, a so lažna 37648587_1345978515534087_3302889649453662208_n Velika zadnjica vam lahko dejansko reši življenje Ribe so rade v stiku z naravo, kjer lahko uravnotežijo svojo notranjo harmonijo. Kateri hobi moraš poskusiti v 2019 glede na svoj astrološki znak? bozicni okraski Božični okraski, ki vas bodo nasmejali do solz · · · · ·