DeLorean DMC-12
Utrip mesta · mobilno

DeLorean se je proizvajal v letih 1981–1983, nato pa je podjetje kaj hitro bankrotiralo in propadlo. Naredili so zgolj 9.000 primerkov modela DMC-12, ki je svetovno slavo doživel s filmom Nazaj v prihodnost.

Skoraj štiri desetletja po njegovem nastanku se eden izmed najslavnejših filmskih avtomobilov vrača. DeLorean DMC-12 bo nosil ikonično podobo, njegovo “drobovje” in tehnologija pa bosta primerna današnjemu času.

Po ureditvi pravnih zadev glede imena in podobe starega DeLoreana bo novinca proizvajalo novoustanovljeno podjetje DeLorean Motor Company. Novi DMC-12 bo imel vgrajeno moderno vzmetenje, moderne zavore in veliko dodatkov, ki bodo poskrbeli za večje udobje uporabnikov. Nadgrajeno različico modela DMC-12 bo poganjal motor s 350 konjskimi močmi. Poleg tega vam lahko priskrbijo originalnega DeLoreana ali vam ponudijo kopico nadgradenj, ki bodo “klasične” DMC-12 spremenile v moderne.

SEAT Leon Novi SEAT Leon: najbolj pričakovan Španec (2020) mercedes-benz-eqs-vision-1 Avtomobili, ki bodo predstavljeni 2020 in jih že nestrpno pričakujemo shutterstock_1044623554 Skozi terenski pekel: 13 najzahtevnejših motošportnih preizkušenj DAMD Suzuki Jimny Defender DAMD Suzuki Jimny Defender: nova preobleka za terenskega junaka ·