Delovna miza s predalnikom za dremanje.
V zraku · dizajn

Delo sicer naj ne bi imelo veliko skupnega z dremanjem. Ali pač? Če je narava vašega dela predvsem za delovnim pultom bodisi na računalniku bodisi za risalnim blokom in traja ure in ure, ste se najbrž večkrat zalotili pri zehanju. Še posebno po kakšen obilnejšem kosilu. Uf, kako bi se prileglo zadremati samo za pol ure, kajne? Vaša želja bo od zdaj naprej lahko uresničena.

Saj vsi vemo, da dremež v pisarniškem stolu povzroča bolečine v vratu, zakaj si ne bi potem privoščili udobnega ležišča, če je na voljo? V grškem arhitekturnem studiu NL je Athanasia Leivaditou oblikovala delovno mizo, ki bo uporabna tudi kot prostor za dremež. Sestavljajo jo lakiran les, kovina in belo usnje. Kako sploh deluje? Spalni prostor si naredite tako, da delovni pult potegnete proti sebi, hrbtišče mize, ki se spremeni v ležišče, pa položite na tla. Prototip so že postavili na ogled, a proizvodnja se še ni zagnala.

Zavrtite si prijetno glasbo in si privoščite krepčilni spanec. Tudi vaši nadrejeni bodo zadovoljni.

Galerija – delovna miza s predalnikom za dremanje

Delovna miza s predalnikom za dremanje.Odpri galerijo
1 Kvan: moderno pohištvo za male prostore Barviti izdelki za na plažo Barviti izdelki za na plažo, s katerimi izstopaš Ki Ecobe Ki ecobe – sandal, copat in čevelj v enem MacBook Air MacBook Air: tako oster kot kuhinjski nož · · · ·