“The Cabinet-desk”
V zraku · buzz buzz

Na prvi videz minimalistično dizajnirana delovna mizica čudovite mint barve deluje prav skromno. Pravzaprav ob pogledu nanjo pomislimo na kos pohištva, ki bi bil prej kot za kaj drugega primeren za shranjevanje. Ko pa se vratca čudežnega kabineta odpro, se pred nami pokaže popolnoma drug svet, nadvse razburljiva notranjost.

Kdo bi si mislil, da lahko kaj tako multifunkcionalnega na prvi pogled deluje tako skromno …

Mizica za vse samooklicane “geeke” in navdušence nad prečiščenim skandinavskim dizajnom, navdih sicer črpa iz 70-ih, a je hkrati posodobljen in izredno praktičen. Zanimiv multifunkcionalni kabinet poimenovan “The Cabinet-desk” ima namreč vgrajeno LED luč in integrirano vtičnico, v katero lahko priklopimo svoje električne pripomočke.

Čudovit kos pohištva, ki omogoča uspešno ločitev delovnega od osebnega prostora in hkrati skrije naš ustvarjalni nered, je plod ustvarjalne domišljije oblikovalke Laure Petraityte, njeno stvaritev pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

“The Cabinet-desk” Odpri galerijo
Moleskine s kolekcijo Hobo cilja na kolesarje Omejena serija potetoviranih steklenic viskija J&B Osupljive spreminjajoče se skulpture Modni kritiki: Slovenci najbolje oblečeni na otvoritvi olimpijskih iger · ·