Trove Coin
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kriptovalute so se v zadnjem letu zasidrale kot najbolj priljubljena naložba. Revolucijo na tem področju si želijo sprožiti pri podjetju Layer Design, pri katerem so zasnovali prav posebno denarnico.

Trove Coin je nova denarnica, ki ima obliko zapestnice in je namenjena shranjevanju kriptovalut. Navdušila vas bo zlasti z lahko dostopnostjo in varnostjo, saj se bo vselej nahajala na vašem zapestju, vanjo pa ne bo mogel vdreti praktično nihče.

Veliko količino kriptovalut v pravi denar ni mogoče pretvoriti zaradi pozabljenih gesel. Trove Coin se temu tveganju uspešno izogiba, saj uporablja biometrični sistem, ki dovoljuje trgovanje s kriptovalutami brez navajanja črkovnega ali številskega gesla. Naprava bo uporabnika prepoznala kar po vzorcu njegovega srčnega utripa.

Mobilna aplikacija, v sodelovanju s katero deluje zapestnica, izsledi kriptovalute in sproti spreminja njihove vrednosti. Priključek USB-C vam omogoča, da svoje imetje pravočasno prenesete na polnilno postajo. Tako vam ne bo treba skrbeti, ali je vaš digitalni denar varen.

Galerija – Denarnica Trove Coin

Trove CoinOdpri galerijo
D-Mask-Smart-Diving-Mask-Concept-00 D-Mask: Pametna maska je prihodnost potapljanja 1_e4lDxUVfT6PYuQG8xLcJRQ Najboljše brezžične slušalke za vadbo Leica-Sofort_Group Sofort: nova Leicina polaroidna kamera ezgif.com-webp-to-jpg (12) Sony RX100 VI preseneča z dolžino leče za približevanje · ·