Ročno izdelan sodoben stol YC1
Utrip mesta · dom

Ročno izdelan sodoben stol YC1, ki se ponaša z zanimivimi detajli, je del čudovite pohištvene kolekcije Yamanami, ki jo je za Takumi Kohgei oblikoval japonski oblikovalec Mikiya Kobayashi.

Lesena struktura ročno izdelanega stola YC1, ki je narejena iz hrastovega oziroma orehovega lesa, lahko s svojimi, s tkanino prekritimi sedežnimi blazinami daje vtis le še enega lesenega stola med mnogimi. Dokler ne opazimo unikatnih detajlov, ki prežemajo ta inovativen kos pohištva … Enostavna bela vrv, speljana preko okroglih odprtin v lesu in usnjen element, ki deluje kot cev in vrvi pomaga zaobjeti hrbet, ustvari prelepo in nepričakovano naslonjalo stola, ki je vse prej kot običajen.

PREBERITE ŠE: Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje

Ročno izdelan sodoben stol YC1Odpri galerijo
Beli interierji za ljubitelje prečiščenosti Ideje za opremljanje doma: 10 popolnoma belih sob Jedilni pribor za s sabo iz lesa in plastike “Wood+Plastic”: Riccardo Randi je v jedilnem priboru za s sabo združil les in plastiko Cvetlični lonček Growth raste skupaj z rastlino Growth – cvetlični lonček, ki raste skupaj z rastlino Vintage stekleničke Kilner Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner · · ·