Lego Technic replika Porscheja 911 GT3 RS
Utrip mesta · mobilno

Želite, da konec tedna mine karseda ”hitro”? Potem začnite sestavljati detajlno Lego Technic repliko Porscheja 911 GT3 RS. Ne glede na to, ali ste oktanski navdušenec ali ne, bi vam moral ta model iz kar 2704 kosov v merilu 1:8 predstavljati zadosten izziv!

Ste od nekdaj želeli sestaviti legendarni Porschejev model 911? Potem brž v trgovino z igračami Lego. Verjetno ste pričakovali, da vas bomo napotili v prodajni salon oz. avtomobilsko delavnico, a v mislih imamo detajlno Lego Technic repliko Porscheja 911 GT3 RS, komplet iz 2704 delov, iz katerih sestavite to najbolj ”besno” različico modela Porsche 911 v merilu 1:8. In če je ta v naravni velikosti rezerviran za tiste z globokimi žepi, je ta komplet kock za tiste bolj zahtevne ljubitelje Lego kock (16+).

PREBERITE ŠE: Pisarniški stol Porsche 911: najbližje, kar boste prišli sedenju v Porscheju!

Lego Technic replika Porscheja 911 GT3 RS je v oranžni barvi in v dolžino meri 57 cm (širina 25 cm, višina 17 cm). Pomanjšana različica ima sicer praktično vse, kar imajo veliki, tudi delujoč menjalnik, bate in stopalke, pa nastavljivo sprednje krilce, originalna platišča …

Poleg navodil v embalaži dobite tudi zbirateljsko knjižico, kjer najdete spisano zgodovino kock Lego Technic in Porscheja GT. Lego Technic replika Porscheja 911 GT3 R ne bo ravno za plitve žepe, a bo še vedno poceni v primerjavi s pravim. Za tega morate namreč odšteti najmanj 150 tisoč evrov, za Technic različico, ki bo v prodaji od 1. junija 2016, pa ”zgolj” 260 evrov.

Lego Technic replika Porscheja 911 GT3 RSOdpri galerijo
Motorne sani Snoped Snoped: motorne sani kot iz pekla Tesla vs Ferrari Tesla Model X pomete s Ferrarijem na dirki v pospeševanju! Audi Q3 - Longboard Audi Q3 s fantastično električno rolko, ki jo skriva v odbijaču Smart Brabus Smart Brabus: Smart na steroidih bo nastajal v Revozu · · · ·