Replika motocikla BMW R 1200 GS Adventure iz kock Lego Technic
Utrip mesta · mobilno

Lego se lahko pohvali z izjemno serijo replik znanih avtomobilov iz kock Lego (Volkswagen Beetle, Porsche 911 ipd.), zdaj pa so Danci iz kock Lego Technic izdelali še detajlno repliko sila priljubljenega motocikla BMW R 1200 GS Adventure, ki gre v najmanjše podrobnosti.

Čeprav so detajlne replike vozil iz kock Lego zvezda stalnica v ponudbi tega danskega proizvajalca igrača, pa nas vsakič znova pozitivno preseneti. Tokrat so se podali v motociklistične vode in za vse ljubitelje motociklov in kock  Lego Technic pripravili detajlno repliko motocikla BMW R 1200 GS Adventure, za katerega so želeli, da se karseda približa motorju v naravni velikosti.

PREBERITE ŠE: Lego Volkswagen Beetle: replika legendarnega Volkswagnovega hrošča iz kock Lego

Gre za sploh prvo tovrstno Legovo repliko. Motocikel ima povsem enako karoserijo kot original, krmilo se premika, vetrobransko steklo je prilagodljivo, vsi proporci pa so točno takšni, kot morajo biti. Naredili so celo kopijo dvocilindrskega motorja boxer, pa kopijo blažilcev, povsem enake so tudi napere na kolesih. BMW R 1200 GS Adventure iz kock Lego Technic je izdelan iz 603 kosov, po ceni 55 evrov  pa bo na voljo od januarja 2017 dalje.

Galerija – motocikel BMW R 1200 GS Adventure iz kock Lego Technic:

Replika motocikla BMW R 1200 GS Adventure iz kock Lego Technic Odpri galerijo

E-skuter Motochimp Motochimp: e-motocikel, na katerem se boste počutili svobodno kot otrok Motocikel BMW HP4 Race BMW HP4 Race: najbolj ekskluziven BMW motocikel bo imel Akrapovičev izpuh Novi Volkswagen Golf 2017 Novi Volkswagen Golf (2017) – novi Golf, nov začetek, novi zagon 'Rjasti' BMW i8 Rjasti BMW i8 – pripravljen na postapokalipso · · · · · ·