Deus Ex Machina Goof Bike
Utrip mesta · mobilno

Ko svoje moči in smisel za oblikovanje združijo umetnik Paul McNeil in fantje iz garaže Deus Ex Machina, nastane prikupen motor za na plažo Deus Ex Machina Goof Bike.

Ob omembi imena Deus Ex Machina neposredno pomislimo na futuristično zgodbo v stilu filma Blade Runner, komaj kasneje nam pade na pamet, da pa gre morda le za drugo stvar – in govorimo o motoristični znamki, katere dela živijo vintage in surf pridih.

Deus Ex Machina Goof Bike nastane takrat, ko združita moči poseben izdelovalec motornih koles in še bolj poseben umetnik z imenom Paul McNeil – obema partnerjema v projektu je skupno navdušenje nad surfanjem, kar še posebno izraža Goof Bike.

Nekoč Suzuki RV90, zdaj pa motorna različica t.i. ‘dune buggy-a’ – prikupen motor je kot nalašč za odhod na peščeno plažo. Poletna poslikava še dodatno pripomore k temu, da si Goof Bike težko predstavljamo drugje, kot v poletnem soncu, na peščeni plaži, parkiranega poleg slamnatega bara.

Goof Bike je primeren tudi za v mesto ali kateri drugi kraj, kamor nas utegne zanesti pot. Namenjen je predvsem zabavi, saj bi ga zaradi njegove velikosti težko uporabljali za kaj “resnejšega”. Goof Bike je predvsem za mlade po duši in srcu, ki se radi prepustijo morskim valovom in so srečni, ko uživajo v sončnih žarkih.

Galerija: Deus Ex Machina Goof Bike

Deus Ex Machina Goof BikeOdpri galerijo
avtomobilski-klasiki-2019 (2) 7+ avtomobilov, ki danes stanejo le drobiž, a bodo postali klasiki! Zero Labs Automotive Ford Bronco: električni klasik med poltovornjaki Ford Bronco: legendarni poltovornjak je zdaj električen Aston Martin DBS Superleggera Volante Aston Martin DBS Superleggera Volante: brez strehe je še boljši! Chevrolet  Corvette ZR1 HPE1200 Hennessey Chevrolet Corvette ZR1 HPE1200 Hennessey: bo 1200 konjev zadosti?!