Devialet Phantom Reactor: zvočnik s fantomskimi zvočnimi silami
V zraku · tehnologija · gadgeti

Devialet Phantom Reactor je zvočnik, ki so mu ustvarjalci namenili veliko pozornosti – drugačen, poseben videz je očiten. Njegov zvok pa naj bi bil tudi zelo bogat. Tako smo dobili zunanjo estetiko in notranjo kakovost v enem.

Dobro je imeti brezžični zvočnik, da se lahko po potrebi s prijatelji pozabavamo, vendar smo velikokrat razočarani. Ko se malce bolj na glas pogovarjamo, glasbe, ki jo predvaja, ne slišimo več. S tem pa ne bo težav, če si omislimo futuristično oblikovan zvočnik Devialet Phantom Reactor, ki ima v sebi tudi zavidanja vredno tehnologijo.

Devialet Phantom Reactor se lahko pohvali s tem, da ima dva hermetično zaprta nizkotonska zvočnika, ob strani pa je še aktivni zvočnik. Skupaj poskrbijo za izhodno moč, ki je lahko 600 ali 900 W. Veliko za tako majhno ‘škatlo’!

Kar se tiče povezljivosti, sta na voljo vmesnika Wi-Fi in Bluetooth poleg fizičnega avdiopriključka. Prihodnje leto bo zvočnik lahko deloval v paru, da bo na voljo še stereozvok.

Galerija slik – Devialet Phantom Reactor

Devialet Phantom ReactorOdpri galerijo

Insta360 One X Insta360 One X: vsevidna akcijska kamera, ki snema v ločljivosti 5,7K 42724612_440808223110900_7895086842968172416_n Palm Phone: telefon, ki nas vrača v preteklost Untitled Rekonect Magnetic Notebook: notesnik z magnetnimi listi Google Pixel Slate Google Pixel Slate: tablica, ki bo resna konkurenca iPadu in Surfaceu · ·