Container - postelja, ki pod seboj skriva garderobno ''dvorano''
Utrip mesta · dom

Postelja Container italijanske znamke pohištva Dielle je omarna postelja, a ne omarna postelja, kot jo poznate, torej postelja, ki se skrije v omaro. Pri tej se (garderobna) omara skrije v, oziroma natančneje, pod zakonsko posteljo. In to kakšna! Tako ogromna, da se lahko sprehajate med njenimi policami in se je ne bi sramovala niti Carrie Bradshaw! Odlična rešitev za majhna stanovanja, ki danes zaradi takšnega in drugačnega modularnega pohištva niso za nič več premajhna!

Container je zakonska postelja in garderobna omara v enem. Gre za običajno zakonsko posteljo, ki pa je nekoliko dvignjena, saj pod seboj skriva gromozansko garderobno omaro, veliko kar štiri kvadratne metre! Ste mislili, da so garderobne omare, v katerih se lahko sprehajamo, samo za tiste z razkošnimi vilami in debelo denarnico? Container to omogoča tudi v majhnih stanovanjih! Saj veste, dame, da boste imele garderobno omaro kot Carrie Bradshaw in živele svoje sanje. Vemo, da si to želite, in ni razloga, da ste zdaj skromne ;) No, pravzaprav ste lahko, pa boste tako omaro vseeno lahko imele!

PREBERITE ŠE: Pile – funkcionalno pohištvo, s katerim boste tudi v majhnem stanovanju lahko pogostili veliko ljudi

Zakonska postelja/omara Container, ki jo izdeluje italijanska znamka pohištva Dielle, je modularen kos pohištva, kar pomeni, da omogoča nešteto prilagoditev (tudi višine postelje). Med drugim lahko dodate stopnice, ki so istočasno mini omare, majhna vrata spredaj pa omogočajo, da dostopate do svojih oblačil, obutve in podobno brez dvigovanja žimnice. Če to storite, pa dobite bife “kolikor lahko poješ”. Omarice, police in predelke pod posteljo lahko razporedite po lastnih željah.

Container - postelja, ki pod seboj skriva garderobno ''dvorano''Odpri galerijo

Mobilni glamping šotor Adria Mobilni glamping šotori Adria Dom so svetovna novost! Prenosna pečka in štedilnik Frontier Plus Frontier Plus – prenosna peč, ki jo lahko vzamete na pot Meyou elegantno pohištvo za mačke Meyou – elegantno pohištvo za mačke (in njihove lastnike) Pametna zibelka Snoo Slovenska viseča zibelka, ki kar sama uspava dojenčka! · · ·