Digitalno postarani zvezdniki
V zraku · buzz buzz

Staranje je neizogibno. Je nočna mora za marsikoga, še posebej za zvezdnike in zvezdnice, ki so v življenju močno odvisni od svojega videza. Zato marsikdo prav patetično išče vrelec večne mladosti (da, Cher, tebe gledamo), ob tem pa se najbolj smeji kozmetični in lepotni industriji, ki se pase na večni človeški nečimrnosti in nezadovoljstvu z videzom. Vas zanima, kako bodo zvezdniki videti, ko bodo stari? Potešite radovednost s fotografijami digitalno postaranih zvezdnikov.

Številni zvezdniki se na smrt borijo staranja, a tako kot vsi navadni smrtniki se mu tudi oni ne morejo izogniti, vsem lepotnim operacijam navzlic. S staranjem namreč ugaša njihova zvezda, saj je kariera številnih odvisna prav od njihovega videza. Vas zanima, kako bodo Justin Bieber, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Paris Hilton, Charlie Sheen, Kate Moss, Cameron Diaz, Robert Pattinson, Halle Berry in drugi zvezdniki videti, ko bodo zares stari?

PREBERITE ŠE: Otroški zvezdniki nekoč in danes

V dobi Photoshopa si tega k sreči ni treba več le zamišljati, zato si oglejte portrete digitalno postaranih zvezdnikov. Nekaterim se bodo leta kar poznala, za druge pa se zdi, da bodo kar uspešno skrivali svoja leta.

Digitalno postarani zvezdniki:

Cameron DiazOdpri galerijo
1. Mednarodni kulinarični festival Kranjska Gora 2016 1. Mednarodni kulinarični festival Kranjska Gora 2016 Beast, pes Marka Zuckerberga Mark Zuckerberg ima psa, ki je mojster kamuflaže Botanični tatuji Botanični tatuji: listi in rože kot šablone za edinstvene tatuje M&M's 75 let Bomboni M&M’s praznujejo 75 let · ·