Dišeče sveče z vonjem po priljubljenih knjigah
Utrip mesta · dom · Kulturni izbor · knjige

Knjiga ima prav poseben vonj in vsi ljubitelji knjig se bodo strinjali, da je vonj knjige najboljši parfum. Kaj pa, če bi lahko v vašem stanovanju zadišalo ne samo po knjigi, ampak kar po vaši najljubši knjigi? Zahvaljujoč dišečim svečam LiberdeStella zdaj lahko!

V spletni trgovini Etsy smo našli serijo ročno izdelanih dišečih sveč z vonjem po vaši najljubši knjigi! Te dišeče sveče so omamne kot romani o Harryju Potterju, Igri prestolov, kot roman Razsodnost in rahločutnost, Čarovnik iz Oza in drugi, ki jih prebiramo znova in znova.

Nedavno smo pisali o dišeči sveči z vonjem po novem prenosniku Mac, a če vam ni do vonja po novem, vonja po vanilji, evkaliptusu, meti in sivki, so te sveče, katerih vonj so navdihnile knjige, kot nalašč za vas. So pa tudi odlično darilo za knjižne molje.

PREBERITE ŠE: New Mac: dišeča sveča z vonjem po Applovem prenosniku Mac

Zdaj imate lahko na knjižni polici ali nočni omarici poleg knjig tudi malo knjižnico dišečih sveč z vonjem po knjigah, ki so vam pri srcu. Cena za svečo znaša 11 evrov.

Galerija – dišeče sveče z vonjem po knjižnih uspešnicah:

Dišeče sveče z vonjem po priljubljenih knjigahOdpri galerijo

vadim-sherbakov-277610-unsplash To so preprosti triki ljudi, ki imajo vedno pospravljeno stanovanje Držalo GeekoGum GekkoGum: gnetljivo držalo za mobilne naprave Balmuda toaster 1 Toaster Balmuda: luksuzen toaster za idealno opečen kruh Viseča mreža za avto Eno Roadie Eno Roadie – viseča mreža za avto · · · ·