Disney x TOMS: najbolj pravljični čevlji tega poletja.
Utrip mesta · moda

Pepelka je tistega usodnega večera nosila steklene čevlje, a ti pravljični čevlji tega poletja so veliko boljši in udobnejši od tistih. Dobiti svoj par bo zelo težko!

Disney je ponovno združil moči s še enim velikim podjetjem, to je Toms, in ustvaril pravljične čevlje z motivi iz najbolj znanih pravljic iz našega otroštva in otroštva mnogih otrok tudi danes.

Pri zbirki ne gre zgolj za zabavo, temveč ima dobrodelni koncept. Toms  je blagovna znamka čevljev, ki je znana po pravilniku One for One, kar pomeni, da za vsak par prodanih čevljev podjetje daruje par otroku v stiski. Od leta 2006 so tako otrokom zagotovili več kot 60 milijonov čevljev v 70 državah po vsem svetu. Ta akcija je tako priljubljena, da so svojo ponudbo razširili še na sončna očala (zagotavljajo dodeljevanje očal na recept), kavo (oskrba s pitno vodo) in vrečke (zagotavljanje virov za varno prakso rojevanj).

Poleg dobrodelnosti in pravljičnega koncepta stoji za tem projektom še zanimiva zgodba, povezana z umetniškimi poslikavam na čevljih. V sporočilu za javnost so dejali, da serija čevljev vsebuje ekskluzivne, nikoli prej videne, ročno narisane poslikave, ki so jih ustvarile ženske v Disneyjevem oddelku Ink in Paint sredi prejšnjega stoletja.

Kolekcijo čevljev bodo izdali v treh delih: če ste ljubitelji Trnuljčice in Pepelke, lahko svoj par že naročite, tisti, ki imate radi Sneguljčico, pa boste morali počakati do 23. avgusta.

Kolekcija je narejena za ženske, otroke in dojenčke, poleg čevljev pa se lahko kupijo tudi sončna očala, ki so shranjena v posebni škatli za shranjevanje očal Disney x TOMS.

Cena ženskih parov čevljev se giblje med 65 in 75 ameriškimi dolarji (preračunano 74,23–85,64 evra), cena sončnih očal pa 170–190 ameriških dolarjev (preračunano 194,13–216,97 evra).

Kako pravljični so ti kosi, si lahko ogledate v galeriji slik.

Galerija slik – Disney x TOMS pravljični čevlji

Pravljični čevlji Disney x TOMS.Odpri galerijo
Xbox Air Jordan I Mid Nova različica superg Air Jordan I Mid, posvečena Xboxu Nike ACG Ruckel Ridge Pohodniški čevlji Nike ACG Ruckel Ridge prepričujejo s funkcionalnostjo in modnostjo nike-fanny-pack-slides-slippers Nike ima natikače, v katere lahko shraniš stvari fullscreen_1527869009_8e9392d565f40597534a551e117ef325 Te superge razkrivajo dejstva o modernem suženjstvu · · ·