BODHI_1
V zraku · buzz buzz

Zgodba se prične z zabavnim blogom Menswear Dog ali vodič za psa, kako biti ”moški”. Osrednji akter je kuža njujorških zakoncev Shiba Inu po imenu Bodhi.

David Fung in Yena Kim, oba oblikovalca, sta nekega dne nakupovala in v trgovini z malimi živalmi zagledala Bodhija, ki jima je namenil tisti ”the” pogled in že naslednji trenutek je bil na poti v njun dom. Tako se je pričela zgodba o moški pasji modi, ki se je nadaljevala prek bloga in se razširila tako daleč, da sta David in Yena pustila svoji službi in se popolnoma posvetila Menswear Dog, modi za kužke, pripravljata pa tudi knjigo. Sama kreirata oblačila, od kravat do puloverjev in srajčk, tudi klobukov in baretk je v njuni zbirki precej.

Vse skupaj David in Yena doživljata kot avanturo v New Yorku, kot pravita pa s svojim delom skušata psu vrniti nazaj dostojanstvo. Ali pa mu ga morda ravno na ta način jemljeta? Stvar presoje. Vsekakor pa je Bodhi zelo fotogeničen kajne?

IMG_4972 Denar za oglaševanje porabil v dobrodelne namene wood_ceramics Posoda, ki se opere kar sama Untitled-1 Zabaven koledar, ki so ga navdihnili komentarji gostov psii-cover Psi v avtomobilih – nenavaden, a izjemno prikupen koledar 2014 · · · ·