Sveča iz jabolka
Utrip mesta · dom

Potrebuje vaš prostor še kakšen praznični okrasek? Ne tekajte v trgovino in znova zapravljajte, ko pa lahko iz jabolka izdelate svečo. V nadaljevanju smo vam pripravili navodila, kako v eni minuti ta ”vsesezonski” sadež spremeniti v prikupno dekorativno svečo. Zanjo potrebujete le tri sestavine.

Pozabite na čajne, dekorativne in dišeče sveče. Sveča iz jabolka je tisto, kar mora za praznične dni krasiti vaš dom. Izdelava ”jabolčne” sveče je hitra in preprosta. Potrebujete le rastlinsko olje, jabolko, stenj (bombažno vrvico, napojeno z gorljivo snovjo) in nož.

PREBERITE ŠE: Kako skrbeti za božično drevo, da ostane sveže dlje časa

Postopek izdelave pa je sledeč. Na vrhu jabolka izdolbete jamico, vmes odstranite pecelj, v luknjo zlijete rastlinsko olje, še prej pa vanj pričvrstite vrvico. Če ponovite postopek s spodaj priloženega videoposnetka, bo sveča gorela kar nekaj ur.


Stenska ura Transformer Clock Transformer Clock: stenska ura tisočerih obrazov Projekcijski okraski za božično drevo. Je to prihodnost okraševanja božičnega drevesa? 13871024482104_w1920h1440-1024x682 Kako skrbeti za božično drevo, da ostane sveže dlje časa Funkcionalna stenska omarica Večnamenska stenska omarica studia Ambivalenz · ·