Dokaz, da so bili tvoji stari starši bolj zabavni kot ti.
V zraku · buzz buzz

Vaša babica in dedek sta zdaj stara, nemočna in jima morda peša spomin, a življenjske lekcije, ki vam jih bosta posredovala, so zlata vredne. Živela sta v drugačnih časih, ko družba ni bila tako liberalna, a kljub temu sta našla svoje male radosti, ki dokazujejo, da sta bila očitno bolj kul kot vi.

Vaši stari starši so dragoceno darilo, ki ga morate čuvati. Njegove modrosti in življenjske lekcije so tako bogate, da se lahko iz njih naučite o življenju, ljubezni in vsem, s čimer se boste soočali na svoji življenjski poti.

Poleg lekcij o življenju so vam zagotovo tu in tam odkrili kakšno skrivnost ‒ kakšno bedarijo so naredili, ko so bili mladi, kaj so počeli kot mladostniki, o čem so razmišljali, s kakšnimi dekleti in fanti so hodili

Če imate stare starše, jih vprašajte, kako so se imeli, ko so bili mladi. Morda ne bodo želeli govoriti o tem, kako poredni so bili, a jim pokažite spodnje fotografije, ki jih bodo morda spodbudile, da vam odkrijejo kakšno sočno zgodbo.

Galerija: Stari starši

"Moj dedek je na tej fotografiji isto star kot jaz zdaj. Počutim se grozno."Odpri galerijo
Obrazi modelov, pakirani kot sveže meso, te opozarjajo le na eno stvar. Obrazi modelov, pakirani kot sveže meso, ti sporočajo to Presenetljiva dejstva o snegu, ki jih gotovo ne poznaš. Presenetljiva dejstva o snegu, ki jih gotovo ne poznaš To je lahko razlog, da ti ni več všeč tvoj najljubši parfum To je lahko razlog, da ti tvoj najljubši parfum ni več všeč Zakaj so sarkastični ljudje uspešnejši? Zakaj so sarkastični ljudje uspešnejši? · ·