lubov-birina-qCQgUD063fE-unsplash
V zraku · odnosi

Lepa dekleta ljubijo barabe? Hm, morda tudi … A zagotovo to niso moški, ki jih najbolj privlačijo.

Kakšni moški najbolj privlačijo ženske? Na to vprašanje so odgovorile udeleženke spletne ankete na eHarmony. In večina, kar 75 odstotkov žensk, je dejalo, da so jim najbolj všeč moški ki … BEREJO … knjige! Prav tako je raziskava pokazala, da moški, ki berejo, dobijo 19 odstotkov več SMS-ov in podobnih sporočil od žensk kot tisti, ki jim knjige niso blizu.

In kakšna literatura je po mnenju žensk najprivlačnejša? Tisti, ki prebirajo strokovno literaturo, vezano na uspeh, denar in moč, dobijo 75 odstotkov več pozornosti. Pol manj pozornosti dobijo ljubitelji romanov, kot je npr. Dekle z zmajskim tatujem Stiega Larssona. Knjige, kot je Orwellova klasika 1984 ‘zagotavljajo’ 21 odstotkov več pozornosti, “Da Vincijeve šifre” tega sveta pa 5 odstotkov več pozornosti. Ženske najmanj privlačijo bralci Biblije.

Kakšne pa naj bi bile ženske, ki najbolj privlačijo moške?

V nasprotju s stereotipnimi prepričanji, se vse več moških odloča za žene z večjimi prsmi, celulitom in drugimi polnimi oblinami – tako vsaj pravi študija psihologov, ki so jo izvedli na univerzi v Mehiki. Ta je namreč pokazala, da so moški veliko srečnejši, če imajo ob sebi polnejše dame. Pa ne samo to. Ženske, ki imajo večji ITM (indeks telesne mase), so v očeh moških sposobnejše za reprodukcijo in vzgojo otrok, z njimi pa tudi lažje rešujejo težave.

Ne glede na to, kar pravijo študije, je ljubezen ljubezen in ni pomembno, kakšna je vaša konfekcijska številka in ali vaš dragi rad bere le strokovno literaturo ali pa se raje prepusti kakšni kriminalki. Vsak ima svoj tip osebe, ki ga privlači in pomembno je le tisto, kar čutite v srcu.


shutterstock french 6 lastnosti Francozinj, ki moške čisto obnorijo: koristite jih! shutterstock_140221927 Tako ga boš obnorela: vonj, ki ga moški najraje začuti na tebi relevante-design-VfceTbSzOYE-unsplash Če tega nimata, vama tudi ljubezen ne pomaga: to je ključ za srečno zvezo! Photo by Becca Tapert on Unsplash To so zdravilni učinki vajinih posteljnih aktivnosti!