Dolby Dimension
V zraku · tehnologija · gadgeti

Dolby Dimension so brezžične slušalke, ki so pisane na kožo ljubiteljem filmov oziroma maratoncem, ki ure dolgo gledajo filme ali serije, pri tem pa želijo kakovosten zvok.

V nasprotju z večino slušalk, optimiziranih za poslušanje glasbe, so Dolby Dimension prilagojene uživanju v videovsebinah. Ni pomembna storitev pretočnega videa ali naprava – telefon, računalnik ali televizija –, slušalke vam vedno ponudijo kinematografski zvok.

Dolby Dimension so brezžične, z napravami pa se povezujejo prek vmesnika Bluetooth. Aktivno dušijo hrup, nastavimo pa lahko do 12 ravni dušenja, a ker so brez žic, ne podpirajo impresivne tehnologije 3D zvoka Atmos. Zato procesor Snapdragon in procesor digitalnega signala sproti prilagajata vhodni zvočni signal in ustvarjata občutek prostorskega zvoka. Podobno tistemu, ki ga je sposoben poustvariti 5.1.2-kanalni zvočniški sistem.

Slušalke imajo shranjene podatke za povezavo z do tremi napravami, med njimi pa preklapljamo s pritiskom na gumb. Sicer je upravljanje s slušalkami tudi drugače preprosto, saj je cela desna površina slušalk občutljiva na dotik, da prek nje prilagajamo glasnost, dušenje hrupa in podobno.

Galerija slik – Dolby Dimension

Dolby DimensionOdpri galerijo

Drinkworks_Hero.0 Keurig Drinkworks: hišni bar, ki vam po kavi in pivu pripravi še koktajl ControlPad: mini tipkovnica za igričarje, katere tipke so občutljive na silo pritiska. ControlPad: mini tipkovnica, katere tipke so občutljive na silo pritiska 02-e1539904275669-1024x599 UNOBRUSH: pametna ščetka, ki očisti zobe v 6 sekundah SHARP Aquos R2 Compact: telefon, ki ima dve zarezi. SHARP Aquos R2 Compact: prvi pametni telefon, ki ima dve zarezi · · ·