SicilyIsMyLove_BoxHome
Utrip mesta · dom

Modna hiša Dolce & Gabbana je v sodelovanju z italijanskim podjetjem Smeg dizajnirala uporabne kuhinjske pripomočke z nazivom Sicily Is My Love. Linija Dolce & Gabbana Sicily Is My Love vključuje toaster, kuhalnik kave, drobne modne dodatke za kuhinjo, blender in mnoge druge nepogrešljive kuhinjske pripomočke.

Dolce & Gabbana Sicily Is My Love je nova linija kuhinjske opreme, ki sta jo s skupnimi močmi zasnovala modna hiša Dolce & Gabbana in italijanski proizvajalec pohištva Smeg. Ustvarjalci so se osredotočili na barvne motive, ki so zaokroženi z močnimi sicilijanskimi potiski. Kolekcija Sicily Is My Love vključuje blenderje, ožemalnike pomaranč, multipraktike, toasterje in druge nepogrešljive pripomočke, ki jih potrebuje vsak laični ljubitelj kuhanja.

PREBERITE ŠE: Curvilux: pametna nočna omarica, ki polni telefon in prebuja na naraven način

Za zdaj cena izdelkov še ni znana, a če lahko sklepamo po ceni hladilnika, ki sta ga Dolce & Gabbana in Smeg lansirala lansko leto, bo za izdelke Sicily Is My Love treba seči kar globoko v žep. A po drugi strani imajo ti izdelki tako iz estetskega kot iz uporabnega vidika dolgo življenjsko dobo. Fotografije izdelkov si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Celotna linijaOdpri galerijo
Nočna omarica Curvilux Curvilux: pametna nočna omarica, ki polni telefon in prebuja na naraven način Nubrella Nubrella – dežnik, ki ga ni treba držati, je kot nalašč za fotografe Otroški stol Mushy Mushy – Slovenci izdelali najboljši stol za otroke Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke · · ·