Domen pred salonom
Utrip mesta · mobilno

Ford z veseljem podpira uspešne slovenske športnike, tako so v prostorih Summit avta Domnu Prevcu uradno predali vozilo Ford KA+.

Perspektivni slovenski orel je s tem postal uradni ambasador Ford KA+, s katerim sta že stara znanca. Domen je namreč svoje prve ure vožnje pod budnim očesom inštruktorja Šole vožnje AMZS opravil prav na vozilu KA+. Po Domnovih besedah je KA+ prav presenetljivo poskočen, parkiranje pa je glede na priročno velikost res preprosto. V Summit avtu je Domnu varno vožnjo zaželel tudi direktor Jaka Kavčič, vodja prodaje Katarina Meglič pa je ob predaji vozila poudarila, da je KA+ sodoben avtomobil, ki stavi na praktičnost, varnost in dinamiko. Mali avto za široko množico okusov je Domna odpeljal novim uspehom naproti.


HYUNDAI KONA & FILIP KRŽIŠNIK / Foto: Tomaž Kos Individualista: Hyundai Kona & Filip Kržišnik Husqvarna Vitpilen 701 Husqvarna Vitpilen 701: nova era za Husqvarno Bentley Continental GT3 Bentley Continental GT3: Bentley ima novo zverino Porsche Panamera Sport Turismo Porsche Panamera Sport Turismo že na voljo za slovenske kupce ·