PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Predstavljamo vam domiselne ideje za opremljanje doma, s katerimi bomo interier svojih domov ponesli še stopničko više. Ustrezna notranja oprema, ki odraža našo osebnost, bo našemu domu podarila tisto piko na i, ki hladen prostor spremeni v topel dom, kjer se počutimo varno in udobno. Pustite domišljiji prosto pot in poiščite navdih med unikatnimi idejami za opremljanje doma.

Glede na to, da doma preživimo velik del svojega življenja, moramo pri opremljanju doma paziti pri izbiri ustrezne notranje opreme. Interier naših domov namreč odraža našo osebnost, s pravilno izbiro notranje opreme pa lahko še tako hladen prostor spremenimo v topel dom, ki ga bomo le stežka zapustili. V galeriji si oglejmo nekaj najbolj domiselnih idej za opremljanje doma, s katerimi bomo notranjost svojih domov ponesli še stopničko više.

PREBERITE ŠE: Trend: Notranja oprema / interier 2015

Okenska polica kot gnezdo za branjeOdpri galerijo
Vintage kuhinja iz poznih 50-ih let Vintage odkritje: popolnoma ohranjena kuhinja iz poznih 50-ih let Dom'Up Dom’Up – prenosna hiška na drevesih cover-stojeca-podlaga The Level – aktivna podlaga za stoječo mizo PicMonkey Collage Bookniture: pohištvo skrito v knjigi – na Kickstarterju · · ·