Domiselno okrašeni avtomobili
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Nekaterim ni dovolj, da njihov avtomobil definirata barva in oblika, zato ga tako ali drugače okrasijo oz. prikrojijo svojemu značaju. Predstavljamo avtomobile, s katerimi so se njihovi lastniki poigrali na domiseln način.

Številni lastniki pri opremljanju avtomobila ne pridejo dlje od opremljanja avtomobila z (dišečimi) obeski, ki bingljajo z vzvratnega ogledala, a ti lastniki so šli še korak dlje in svojemu avtu resnično vdahnili edinstven karakter.

PREBERITE ŠE: Menjava pnevmatik: kdaj je treba letne pnevmatike zamenjati za zimske?

Kot boste spoznali, še zdaleč niste omejeni na notranjost, tudi na zunaj lahko date avtomobilu pečat na ustvarjalen način in celo praske ali posledice manjše prometne nesreče lahko obrnete sebi v prid. Poglejte, kaj vse lahko storite s svojim avtomobilom, ne da bi za to zapravili mastne denarce.

Galerija – ko se lastniki poigrajo s svojim avtomobilom …

Ko ti babica namesto kape splete prevleko za pnevmatiko.Odpri galerijo

Prvo uro službe namenite le svojemu pravemu delu. Brez prekinitev. (Foto: Shutterstock) Tako bi morali preživeti prvo uro službe Prazniki in dela prosti dnevi 2017 Prazniki in dela prosti dnevi 2017: kdaj nam ne bo treba v službo in šolo? ZAKAJ JE JESEN DOBRA ZA NAŠE TELO Zakaj je jesen dobra za naše telo in um? Čudovite fotografije golih baletnikov na ulicah New Yorka in Pariza Čudovite fotografije golih baletnikov na ulicah New Yorka in Pariza ·