Dom'Up
Utrip mesta · dom

Dom’Up je prenosna hiška na drevesih. Da, prav ste prebrali in da, uresničile so se vam otroške sanje o življenju med krošnjami. Pozabite na mrzlično iskanje prostora v kampu, nekaj metrov nad tlemi ga bo vedno na pretek. Vse kar rabite je nekaj močnejših dreves in okoli 25 tisoč evrov, da si jo privoščite.

Dom’Up prenosna hiška na drevesih je vse tisto in še več, o čemer smo sanjali kot otroci. Gre namreč za izjemno dodelan prostor, osmerokotno platformo, ki se z lahkoto kosa z udobjem doma, saj vsebuje dvojno posteljo in teraso. Izdelal jo je sadjarski strokovnjak iz Danske, Bruno de Grunne, skupaj s francoskim drevesnim društvom Trees and People, zato je razumljivo, da je narejena tako, da za sabo ne pusti nobenih sledi na drevesu (ni nobenega vrtanja, privijanja v deblo, ipd.). In zaradi tega, ker je nad tlemi, ne prisili živali, da bi se potikale okoli šotora, poleg tega pa nas pred nekaterimi lahko tudi varuje. Odvisno pač, kje jo ”obesimo”.

PREBERITE ŠE: Garden Village Bled – pravljične dvonadstropne hiške na drevesih

Dom’Up je primeren za toplejše in hladnejše dni, saj se lahko v primeru nižjih temperatur s katranizirano ponjavo hiško tudi povsem zapre. V nastajanju pa je tudi že ogrevana različica, da boste lahko med drevesi kot veverica živeli skozi celo leto. Postavitev vam vzame dva dneva, toda v zraku lahko z minimalnimi korekturami visi leta.

Dom'UpOdpri galerijo

cover-stojeca-podlaga The Level – aktivna podlaga za stoječo mizo PicMonkey Collage Bookniture: pohištvo skrito v knjigi – na Kickstarterju cover Najbolj kreativni kuhinjski pripomočki a Trend: Notranja oprema / interier 2015 · ·