Donald Trump kot trolček
V zraku · buzz buzz

Donald Trump velja za izjemno kontroverzno osebnost. Že v času predsedniške kampanje je bil zaradi svojih izjav pogosto tarča ne le kritik in zgražanj, pač pa tudi posmeha. Zdaj je postal še goli trolček! Chuck Williams iz Wisconsina ga je namreč spremenil v mini figurico z natupirano frizuro in izdelek ponudil na Kickstarterju, kjer je čez noč postal prava uspešnica.

Trolčki, popularna igrača iz devetdesetih, so že pred leti napovedali svoj povratek na sceno, a takšne usluge, kot jim jo je naredil Donald Trump oz. Chuck Williams, ki ga je preobrazil v golega trolčka, jim ni storil nihče.

PREBERITE ŠE: To so najbolj popularne igrače zadnjih 100 let

Nekdanji kipar iz Wisconsina (ZDA) je izdelek ponudil na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer gre 13-centimetrska lutka s pametnim telefonom v roki za med. V času pisanja tega prispevka je zbrala že prek 160 tisoč ameriških dolarjev in tak že zdavnaj presegla cilj, postavljen pri 38 tisočakih. Plastično lutko lahko prednaročite za 23 evrov, pričakujte pa jo enkrat do konca leta 2017.

Galerija – Donald Trump kot trolček:

Donald Trump kot trolčekOdpri galerijo

rexfeatures_437851b Koliko tehtajo ljudje po svetu? Rihanna on papiga Pojoča papiga, ki zapoje skladbo The Monster bolje od Rihanne Lolita - temnopolta Barbie Lolita – temnopolta Barbika Leonardo DiCaprio in Dennis Hopper proslavljata na zabavi Red Rock West v Clubu USA, 1994. Te fotografije kažejo, kako nora je bila klubska scena v 90. · · · · ·