Vse igralske vloge Donalda Trump
Kulturni izbor · film

Ronald Reagan ni edini ameriški predsednik, ki je bil pred tem tudi igralec. Tudi bodoči ameriški predsednik Donald Trump je v preteklosti zaigral v številnih filmih in TV-serijah, ki so zaznamovale naše življenje. Ste vedeli, da je nastopil v filmu Sam doma in skupaj s tedanjo ženo Marlo Maples tudi v TV-seriji Princ z Bel-Aira? Ali pa v seriji Seks v mestu in mehkoerotični Playboyevi klasiki Centerfold? Z Melanio se je pojavil v filmu Zoolander. Nekaj je neizpodbitno, Donald Trump je odličen igralec.

Še preden je bil Donald Trump izvoljen za ameriškega predsednika, se je pojavil v številnih filmih in TV-serijah, kjer je večinoma igral samega sebe, torej Donalda Trumpa, uspešnega poslovneža in enega od najbogatejših Američanov. V nasprotju z Ronaldom Reaganom je imel zgolj manjše vloge, a teh je bilo kar precej.

PREBERITE ŠE: Simpsonovi že pred 16 leti Trumpa videli kot predsednika

Donald Trump uživa v pozornosti, zato ni presenetljivo, da je v preteklosti zaplul tudi v hollywoodske vode, kjer je soj žarometov najmočnejši. Večinoma mu niti ni bilo treba igrati, saj je upodabljal samega sebe in s tem promoviral svoj imperij. Če je po Reaganu postal drugi predsednik, ki je igralsko kariero zamenjal za predsedniško, pa je prvi ameriški predsednik, ki je bil tudi zvezda resničnostnega šova. Vodil je namreč svojo oddajo Vajenec (Apprentice) na televiziji NBC. Nastopil je tudi v Playboyevem filmu Centerfold, kjer avto polije s šampanjcem, v Zoolanderju pa se ob njem pojavi tudi Melania Trump.

Vse igralske vloge Donalda Trumpa:

Seks v mestu (Sex and the City, 1998)

Sam doma 2 (Home Alone, 1992)

Zoolander (2001)

Vsi županovi možje (Spin City, 1997)

Simpsonovi (The Simpsons, 2000)

Traffic Jam (1979)

Navihanci (Little Rascals, 1994)

Varuška (The Nanny, 1996)

Princ z Bel-Aira (The Fresh Prince of Bel-Air, 1994)

Centerfold (2000)

Rokoborska predstava WWE (2007)

Vse igralske vloge Donalda Trumpa:

Donald Trump je Oprah že leta 1998 namignil naskok na predsedniški stolček:


Sandi Murovec in Tina Maze v filmu 7doUSPEHA Filmska premiera / napovednik: 7doUSPEHA (2016) Najbogatejše porno igralke Top 10: najbogatejše zvezdnice filmov za odrasle Edward Norton (Italian job) Filmske vloge, ki so jih igralci odigrali le, zato ker so jih morali Slovo-03 Napovednik: slovenski kratki lutkovni animirani film Slovo (Farewell, 2016) · · · · · · ·