Bath 2013 -Set without Sage Bath- USA_Press
Utrip mesta · zdravje & lepota

Rudolf Hauschka je dolgo razmišljal o lastni liniji kozmetičnih izdelkov, s katero bi dopolnil izbor zdravil in ki bi služila kot neke vrste razširitev na področju preparatov za ohranjanje zdrave kože.

Njegove zamisli so se začele konkretno udejanjati šele po tem, ko je spoznal Dunajčanko Elisabeth Sigmund, ki je pri družbi WALA naročila izdelavo kozmetičnih izdelkov, ki jih je sama razvila. Kozmetologinja, ki je takrat živela v Stockholmu, je pripotovala v Eckwälden, kjer je v sodelovanju s strokovnjaki za zdravila dodelala recepture za nego obraza, ki so bile že takrat v skladu z današnjimi standardi na področju naravne kozmetike. Skupaj so našli rešitve s področja osnov za kreme, ki so bile stabilne in brez kemično sintetiziranih emulgatorjev, ter ustvarili mešanice vonjav s pomočjo naravnih eteričnih olj.

Odpri galerijo

Untitled-1 Šik set za urejene moške nohte Untitled-1 Melvita – v srcu narave dolce-gabbana-sicilian-jewels Praznična kozmetika za hladne božične noči Oriflame my red Podarjamo izdelke iz kolekcije My Red, ki je predstavlja Demi Moore ·