Bulerji Dr. Martens Skelly
Utrip mesta · moda

Dr. Martens je predstavil različico svojih znamenitih bulerjev 1460, ki se svetijo v temi. Gležnjarji Dr. Martens Skelly imajo fotoluminiscenčni motiv skeleta noge in svetleč podplat.

Dr. Martens je predstavil interpretacijo svojih legendarnih uniseks bulerjev 1460, ki je kot nalašč za noč čarovnic. Gležnjarji Dr. Martens Skelly imajo namreč fotoluminiscenčni motiv skeleta noge in podplat, ki se svetita v temi podobno kot nekateri urini kazalci, plastične zvezdice in nekatere igrače.

PREBERITE ŠE: DM Lites – peresno lahki bulerji Dr. Martens

Bulerji Dr. Martens Skelly sicer ohranjajo vse značilnosti brezčasnega modela 1460, saj imajo rumene šive, prav tako so izdelani iz polnozrnatega usnja, ki je na zunanji strani kosmateno in zagotavlja obstojnost in vodoodpornost ter prepoznavno silhueto. Žrtvujte 128 evrov in imejte unikaten kostum za noč čarovnic.

Galerija – bulerji Dr. Martens Skelly:

Bulerji Dr. Martens SkellyOdpri galerijo

modni dodatki 2016 Modni dodatki 2016: kakšne modne dodatke izbrati to jesen? Vans Toy Story 4 Vans & Pixar: nova modna pravljica Alternativne kratke majice Alternativne glasbene majice ‘z napako’ otroska moda naslovna Otroška moda jesen 2016: Modni predlogi za dečke in deklice · · · ·