Dron iz Lego kock
V zraku · tehnologija · gadgeti

Si predstavljate, da bi si lahko svojega drona naredili kar iz kock Lego? Bilo bi super. Tudi če bi se nam razletel, bi ga priročno spet sestavili skupaj in mogoče še bolje, kot nam je to uspelo prvič.

Lego vam v povezavi s podjetjem Force Flyers zdaj ponuja dron, ki sicer pride v kompletu z vsemi propelerji in potrebno tehnologijo, a si ga vendarle lahko sami priredite ali dogradite. Dron Lego je preprosto sestaviti. Ko je končan, ima 6 propelerjev, ki so usklajeni s sistemom za samodejno stabilizacijo. To mu omogoča preprosto upravljanje in izvajanje 360° akrobacij.
Dron se polni prek USB-vtičnice in je narejen iz trpežne ABS-plastike, da ga boste tudi po trku lahko spet hitro spravili v pogon. Komplet vsebuje vse potrebne kocke, če pa želite, lahko zamenjate vse in si ustvarite popolnoma svojo letečo kreacijo.

Galerija – Dron iz kock Lego

Dron iz kock LegoOdpri galerijo

cover-1000-500-rylo Kamera Rylo 360: majhna, a izjemno zmogljiva Pimax 8K VR – najboljša izkušnja v navidezni resničnosti do zdaj Pimax 8K VR: najboljša izkušnja navidezne resničnosti do zdaj Blackboard-Hero Blackboard Electronic Writing Tool: tablica kot šolska tabla? Samsung-Galaxy-Tab-A-2017-8.0-1-1024x867i Novi Samsung Galaxy Tab A: razveselile se ga bodo družine · · · ·