Dron Pitta – najbolj vsestranski dron na svetu
V zraku · tehnologija · gadgeti

Počasi bodo osebni droni taki majhni, da jih bomo lahko pomotoma zamenjali za vrabce, čez čas pa celo za muhe. In počasi jih bomo lahko uporabljali v tako številne namene, da si življenja brez njih ne bomo znali več predstavljati. Zares inovativen in uporaben dron je ta, ki vam ga želimo predstaviti.

Dron Pitta, ki ne meri več kot dlan, je modularen dron in kot tak izjemno vsestranski.

V premeru meri 170 milimetrov, tehta pa zgolj 200 gramov. Uporabljali ga boste lahko kot akcijsko ali varnostno kamero, ga med snemanjem držali v roki ali pa bo letel nekje nad vašo glavo. Lahko ga boste tudi pritrdili na krmilo kolesa, če se odpravljate na malo bolj divjo vožnjo.

Neprekinjeno bo lahko letel 15 minut, kot akcijska kamera pa bo ‘lovil’ vaše pustolovščine približno 100 minut. In to pri kakovosti 4K, s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Posnetke bo Pitta hranila na pomnilniški enoti eMMc.

Dron Pitta, ki je trenutno na voljo na Kickstarterju, lahko kupite za 230 evrov.

Galerija: Dron Pitta – najbolj vsestranski dron na svetu

Dron Pitta – najbolj vsestranski dron na svetuOdpri galerijo

Magic Leap One: Creator Edition. Magic Leap One: očala, skozi katera boste svet videli povsem drugače amazon-echo-shitshow Najboljše naprave za pametni dom v 2017 shapa-smart-scale-2 Pametna tehtnica Shapa prikaže več kot samo kilograme 1000-500-citymagazine-cover Leica M Red Camera: posebna linija Leice v rdeči barvi · · · ·