DJI_0518-1-1200x800
V zraku · tehnologija

Droni ob vrsti drugih funkcij omogočajo tudi ustvarjanje čudovitih posnetkov iz ptičje perspektive. Zato ni presenetljivo, da postajajo vse bolj popularni. Predstavljamo vam najboljše fotografije, posnete z droni v letu 2017.

Najlepše fotografije, posnete z droni, boste lahko našli na spletni strani Dronestagram. Ta deluje na način, da uporabniki glasujejo za fotografije, ki so jim najbolj všeč. Fotografi in snemalci na Dronestagramu prav tako razglabljajo o nasvetih za uporabo dronov.

Pred kratkim je bil razkrit seznam 20 najboljših fotografij na Dronestagramu iz leta 2017. Tisoče posnetkov z vseh koncev sveta je v močni konkurenci poskušalo prepričati občinstvo.

Na spletni strani so izbirali zmagovalne fotografije v treh kategorijah: narava, ljudje in urbano. Naslov zmagovalca so si s svojimi fotografijami izborili Jerome Courtial, Martin Sanchez in Bachir Moukazerel.

Ali menite, da so si našteti avtorji s svojim delom zaslužili zmagoslavje? V galeriji lahko preverite njihove stvaritve, ob tem pa še nekatere druge fotografije, ki so se po glasovanju znašle tik pod vrhom.

Galerija – DRONESTAGRAM 2017: Najboljše fotografije, posnete z droni

Provansa, poletno obrezovanjeOdpri galerijo
maxresdefault (1) 10 gadgetov, ki te bodo popeljali naravnost v leto 3018 rob-hampson-494775-unsplash Katere podatke shranjujejo tvoje najljubše mobilne aplikacije? tim-bennett-538189-unsplash Te spremembe prihajajo na Facebook background-blur-chat-433617 Tako lahko Facebooku preprečite vohunjenje za vašimi sporočili · · ·