Skylar Brandt
V zraku · buzz buzz

Življenje baletov ni lahko. Na prvi pogled lahek in graciozen ples pod baletnimi copati skriva marsikaj. Balet je garaški ”šport”, ki terja strogo disciplino in visok prag bolečine. Na videz krhka dekleta (in fantje), ki s svojimi gibi navdušujejo na odru, so v resnici eni najbolj žilavih ljudi na svetu. Nekatera slavna imena je v intimi njihovega doma posnel fotograf Damon Dahlen.

Telesno izražanje baletnikov je zares edinstveno. Čeprav smo jih vajeni videti le na odru, pa so številne priznane baletke fotografa Damona Dahlena povabile v zasebnost svojega doma. Prek njegov fotografij pokukamo v tisti kotiček življenja balerin, ki sicer ostaja skrit, a je ključ do njihovega uspeha – kakovosten počitek.

PREBERITE ŠE: Omar Rombles: baletniki zavzeli ulice New Yorka

Spoznajte balerine, kot so Cassandra Trenary, Zhongjing Fang in Ebony Williams, v njihovem domačem okolju, točneje v spalnicah.

Galerija – čutni portreti baletk v zasebnosti njihovega doma:

Cassandra TrenaryOdpri galerijo
Before-Midnight-2 9 ‘pravil’ za vroče dolgoletno razmerje, ki jih mora poznati vsak par Peter Kogler in njegovi psihedelični vzorci Prostori, ki povzročajo vrtoglavico in se poigravajo s čuti Hollywood je postal Hollyweed. Napis Hollywood spremenili v Hollyweed Ljudje, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta Ljudje, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta · · ·