Takšni bi si želeli biti
V zraku · buzz buzz

Ljudje smo na splošno nezadovoljni s svojim videzom in na tem dejstvu se veselo pase kozmetična oz. lepotna industrija, ki obljublja, da nas bo približala popolnosti. V dobi Photoshopa je precej lažje eksperimentirati z lastnim telesom, in tega se je poslužila tudi spletna stran Bright Side, ki se je lotila zanimivega eksperimenta. Ljudem je ponudila vlogo v projektu, v katerem je oblikovalec s Photoshopom odstranil njihove ”pomanjkljivosti” in ustvaril njihove popolne različice. Kaj pa bi vi spremenili na sebi, če bi lahko?

Kaj bi popravili na sebi, če bi lahko? Ljudje smo sami sebi največji kritik. Običajno se vidimo precej slabše, kot nas vidijo drugi, in vedno so stvari, ki bi jih želeli na sebi popraviti ali zamenjati. Svoje želje so ljudje izrazili oblikovalcu, ki je v Photoshopu ustvaril odsev, ki ga želijo videti v ogledalu.

PREBERITE ŠE: Koliko stane, da si ženska? (Namig: precej več, kot če si moški!)

Ob vsem tem pehanju za popolnostjo in ozko sliko, ki jo vidimo (beri: osredotočanju na pomanjkljivosti), pa pozabljamo, da lepota odpira številna vrata, samozavest pa vsa, in da s tem, ko svoje posebnosti odstranimo, izgubimo del svoje individualnosti.

Takšni bi si želeli bitiOdpri galerijo
Severnij sij kot ga vidi Mednarodna vesoljska postaja. Nasa: tako je severni sij videti iz vesolja Slovenska YouTube oddaja Slovenia Lover Slovenia Lover – nova slovenska YouTube oddaja Biti ženska ni poceni Koliko stane, da si ženska? (Namig: precej več, kot če si moški!) ezgif.com-webp-to-jpg (2) Te stvari razumejo le dekleta z visokimi fanti ·