jammies
V zraku · buzz buzz

Plesoč v božičnih pižamicah in prepavajoč rime na podlago Will Smithove uspešnice “Miami”, je družina Holderness postregla z nadvse zabavno družinsko video voščilnico, ki je z do sedaj že več kot 10 milijoni ogledov postala prava viralna senzacija.

Na duhovit način se tako spominjajo vseh prelomnih družinskih dogodkov preteklega leta, od Loline nove sposobnosti štetja do 100 v kitajščini, šolske predstave 4-letnega Penna, velikega filmskega preboja mame Kim z vlogo v “Iron Man 3” in celo očetove nedavne vazektomije. Na koncu pižamaste zgodbe Kim naznani še veliko novico, da njen mož zapušča dosedanje mesto voditelja dnevnih novic na kanalu WNCN, saj skupaj ustanavljata svojo video produkcijsko hišo. Če bodo njune nadaljne stvaritve vsaj toliko posrečene, kot je bila omenjena družinska voščilnica, se jima piše lepa prihodnost.

Pin-Up Milk / Jaroslaw Wieckzorkiewicz Mlečna pin-up dekleta Ben in mala Olivia sta poustvarila poročne fotografije v novem domu iz leta 2009. Ganljive fotografije v spomin preminuli ženi in mami Mick Jagger in Rolling Stones v The Simpsons. Svetovne glasbene zvezde v kultni risani seriji ”The Simpsons” evian-publicite-baby-me-image-03 Top 10 YouTube videov leta 2013 · ·