Mick in Bianca Jagger. Foto: Miista
V zraku · buzz buzz

Katera drzna dekleta so očarala najboljše nekdanje, preminule in še aktivne rockerje? V obsežni galeriji smo zbrali fotografije parov, ki so zaznamovali odštekan svet rock ‘n’ rolla.

V Google vpišite ime katerega koli slavnega rockerja in opazujte dogajanje v iskalniku. Predvidljivo iskanje bo v samem vrhu možnosti iskanja skoraj zagotovo prikazalo vsaj eno, če ne več imen slavnih lepotic, ki so si drznile in si še drznejo ljubiti rockerja. Če imena ne bo, bo tam zagotovo zgolj termin “dekle” oziroma angleško “girlfriend”.

To dokazuje, da večino ljudi, ki brska za informacijami o dotičnemu rockerju, zanima tudi to, kateri pripada njegovo srce. Zakaj? Predvidevamo, da zato, ker nas skoraj vse zanima, od kje izvira inspiracija za nastanek naših najljubših ljubezenskih pesmi – katere ženske so bile tako fatalne, da jim je uspelo zaznamovati zgodovino popularne glasbe in očarati novodobne polbogove, ki dandanes po svetu hodijo v obliki rockerskih zvezd?

Odpri galerijo
kaupo-kikkas-end-of-the-world-cinema-designboom02 Magični kino na koncu sveta očarljivefotocover Mala Olivia zvezda velikih nanizank 798412_727718730587395_692734635_o Novodobni geometrijski slog tetoviranja high res Zabaven način recikliranja zavrženih koles · · · · · · ·