Ducati Diavel 1260
Utrip mesta · mobilno

Motorna kolesa, ki nosijo napis Ducati, so že od daleč opazna. Naj bo to najbolj športna različica, ali tista, namenjena ‘nedeljski’ vožnji, prav vsak od teh motornih koles pritegne pozornost. In prav nič ni drugače z novim Ducati Diavel 1260, ki se je le pokazal v svoji produkcijski podobi.

Druga generacija Ducati Diavel 1260 se ponaša z več moči, zapeljivejšimi linijami in opazno držo na cesti. Diavel se je razkril s športnim 6-stopenjskim menjalnikom in motorjem Testastretta DVT 1261, ki ima vgrajen sistem Desmodromic Variabile Timing, ki ga Ducati uporablja za optimalen nadzor ventilov, od prvega pa vse do najvišjega obrata.

1.262 kubičnih centimetrov velik motor pridela približno 159 konjskih moči, nadgrajena šasija pa uporablja Boschev zavorni sistem ABS, ki je prilagojen za vožnjo skozi ovinke. Spremenjen položaj sedenja omogoča izboljšano krmiljenje in nadzor nad motornim kolesom. In če vam vse to ni dovolj, si v mesecu februarju obetamo ostrejšo različico- Diavel S, ki bo imela nadgrajeno Ohlinsovo vzmetenje, izboljšane zavore in Ducatijev Quick Shift Evo menjalnik. Novi Ducati Diavel ne samo da je lep, temveč izredno zmogljiv in zavidanja vredno motorno kolo.

Galerija slik: Ducati Diavel 1260

Ducati Diavel 1260Odpri galerijo
5 načinov, kako hitro odstraniti vinjeto 5 načinov, kako hitro odstraniti vinjeto Renault Clio Renault Clio: to je novi Clio! BMW R1150 RT 'M001' Watkins 2002 BMW R1150 RT ‘M001′ WATKINS: motorno kolo brez repa in glave Tesla X TOP 8: najboljši SUV-ji za sneg in zimo · ·